037/31-00-423
037/711-852
037/719-080

Naš prodajni program

Bramac


 

BRAMAC je visokokvalitetan betonski crep idealan za izvođenje krovova iz snova. Provereni austrijski kvalitet i tridesetogodišnja garancija Vam pružaju potpunu sigurnost.

 

Više o proizvodu i pravilima ugradnje možete naći na sajtu proizvodača.

 

Materijal:
Samo je najbolje dovoljno dobro. Bramac koristi isključivo visokokvalitetne sirovine: pročišćeni, klasirani kvarcni pesak, vodu, portland cement i pigmente boje na bazi gvožđe oksida. Ovi prirodni materijali obrađuju se u visokokvalitetni obojeni beton prema austrijskoj normi ÖNORM EN 490.


U poređenju sa drugim krovnim materijalima, čvrstina crepa stalno raste pa tako osigurava dug životni vek Bramac crepova. Proizvodnja Bramac crepova vrši se u potpuno automatskom procesu proizvodnje bez za okolinu štetnih emisija.

Primena:
Bramac crepovi se koriste za sve kose krovove najrazličitijih oblika poput dvostrešnih, jednostrešnih i višestrešnih krovova sa lestvicama, u svim klimatskim zonama i na svim nadmorskim visinama.


Lokalne vremenske nepogode mogu jako da opterete krovove. Sneg može prouzrokovati pritisak od nekoliko stotina kg po m2 na crep. Ovo nije problem za Bramac crepove. Oni godinama dobijaju na čvrstoći. Takođe su ekstremno rezistentni na grad. Veoma su fleksibilni: čak i kod blagih nagiba od samo 15 stepeni - pogodni su za svaki oblik postavljanja.

 

30 godina garancije Vam pružaju potpunu sigurnost. Bramac sve do poslednjeg dana daje garanciju na materijal i otpornost na smrzavanje na sve Bramac crepove u trajanju od 30 godina. Zbog svog visokog kvaliteta nosioci su znaka kvaliteta udruženja austrijskih proizvođača betona i gotovih delova i austrijske norme kvaliteta ÖNORM EN 490/491.


Izvan toga je celokupni biološki i ekološki kvalitet Bramac-ovih crepova od 1999 potvrđen sa IBO austrijskim znakom kvaliteta.

 

saznajte više...

PRODAJNI PROGRAM
Top